Proprietar, vand casa mobilata si utilata in Giarmata Mare, Sc 200 mp

Proprietar, vand casa mobilata si utilata in Giarmata Mare, Sc 200 mp

Giarmata 307210, România

de Vânzare

€105,000 Negociabil

ID Proprietate :

 None

Share

Adaugat la Favorite

Favorite

Camere

4

Băi

2

Suprafaţă

1000 mp

Description

Proprietar, vand casa moderna P+M, partial mobilata, si anexa, situata in comuna Giarmata Mare,

str. Tinerilor nr. 11, cu Su 150 mp, Sc 200 mp si 1000 mp suprafata totala teren. Casa este compusa la parter (90 mp) din: hol, living, 1 camera, bucatarie + camara, baie, camera tehnica si 1 terasa inchisa. Casa scarii e prevazuta cu balustrade inox si sticla. Mansarda (70 mp) este compusa din: hol, 2 camere, baie si terasa deschisa de 35 mp. Anexa este compusa din 2 incaperi, wc + pod. De asemenea, terenul cuprinde si o terasa cu gratar din beton si alei amenajate din pavaj de beton, gradina cu pomi fructiferi si plante ornamentale si alei din dale de beton.

Casa este dotata cu instalatie incalzire centrala proprie pe gaz, curent trifazic, apa (foraj la 125 m adancime), fosa septica, geamuri termopane cu site, instalatie alarma si camere video, doua instalatii de aer conditionat, antena TV Romtelecom.
Interioarele sunt finisate cu vopsea lavabila, iar exteriorul este izolat cu polistiren de 10 cm si vopsea decorativa.

Pretul este de 105 000 euro, negociabil.

Notă

Proprietăţi şi servicii promovat în această pagină nu sunt deţinute de Locality.ro. Pentru mai multe informaţii de preţuri şi vizite, vă rugăm contactaţi agentul de publicitate folosind formularul de contact in această pagină.

Locație

Publicat de Alexandra

Cititi mai mult

Proprietati Similare