Anunţuri Imobiliare Gratuite!

Creşteţi vânzările în acest sezon!

wpid-curata__c567dcf24a0bfc59e192a3428e280674-e1476757766225

Locality.ro este un nou director imobiliar care vă oferă servicii profesionale, unde puteți cumpăra, vinde sau închiria terenuri, case, apartamente, garsoniere, spaţii comerciale sau birouri. Publicaţi gratuit anunţuri imobiliare şi de prestări servicii în domeniu, legate de finisaje şi întreţinere case şi spaţii comerciale.

 

De ce să vă faceţi publicitate cu noi?

 

 

saving-mistakes-e1476758422232

Este gratuit!

Fie că sunteți proprietar sau agent imobiliar, puteti economisi bani, prin anunțuri imobiliare gratuite. Adăugaţi fotografii, videoclipuri, precum și locația proprietăţii pe care doriţi să o vindeţi sau să o închiriaţi, fără niciun cost suplimentar.

 

 

 

vwo-cross-platform-e1476757565845

Pagină web modernă, mobile friendly

Ştiaţi că 60% dintre utilizatori caută proprietăți de pe telefonul mobil sau de pe tabletă? O pagină web modernă cu un design web receptiv ajută clienții să găsească informațiile pe care le caută, de pe orice dispozitiv, iar dvs. primiţi un e-mail de la client, direct din formularul de contact ce se găseşte în anunț.

 

 

 

croppedfoxkid

E mai uşor

Procesul de publicare este foarte simplu. Inregistreaza-te prin e-mail sau la rețeaua socială preferată (Facebook, Twitter sau Google) și începe adăugarea anunțurilor în câteva secunde.

 

 

facebook-twitter-pinterest-instagram-promojam-01-e1476755007538

Platformă socială

Rețelele sociale sunt unele dintre cele mai bune instrumente prin care proprietarii și agenții imobiliari asigură publicitate pentru ofertele lor. Anunțurile dvs. sunt publicate pe  rețelele noastre sociale fără costuri, astfel încât ofertele ajung la mai multe persoane, iar dvs. obțineţi mai mulţi clienți, fără niciun cost suplimentar.

 

Publicați primul dvs. anunț! Clic aici pentru a înregistra un nou utilizator,

 
și publicați anunțul gratuit acum!